Laurian Popescu

Portrait & LifeStyle

P H O T O G R A P H E R

laurianpopescu.ro

” Fotografia – prin ochii povestitorului “

Fotografia a existat in viata mea dintotdeauna, aceasta imbracand diferite forme specifice perioadelor respective.

In ultimii 10 ani am explorat arta fotografica, iubesc sa pictez cu lumina, de la simple reflexii si umbre dure, imbinand lumina naturala cu cea de studio.

Fiecare imagine are o insemnatate puternica si ascunde o poveste si un mister. Imi place sa fac fotografii, deoarece fotografia uneste oamenii.

Am realizat cat de scurta este viata si vreau sa ii indemn si pe ceilalti sa calatoreasca cat mai mult, sa vada multe locuri si oameni, sa exploreze cat mai mult din aceasta planeta mica.

Cand fotografiez nu ma gandesc la nimic si nu incerc sa reproduc succesele din trecut, vreau sa fotografiez subiectul intr-un mod diferit, de fiecare data.

Privirea imi e atrasa de lumina care se schimba continuu si sunt atras de perspective, texturi, umbre si orice din mediul inconjurator poate fi o muza.

Fotografia mi-a oferit sansa de a ma exprima si a comunica vizual, dar si posibilitatea de a realiza cadre unice, povestite printr-o fractiune de secunda.

Fotografiile mele, simple,  realizate in mod natural, imbina un stil clasic, cu  efecte de film look si aspect  contemporan.

Am explorat arta fotografica, de la proiecte personale in care am imbinat fotografia de calatorie, street si portret pana la colaborari cu branduri de renume si personalitati din lumea modei si TV.

Fascinat de frumusetea oamenilor si a locurilor, imi place sa ma consider un trendsetter, mereu in cautare de imagini, atemporale si captivante ce vor fi pretuite mereu.

Consider ca fotografia este o forma de arta, care imi permite sa surprind momente si amintiri într-un mod în care niciun alt mediu nu poate realiza asta.

Vizionar si explorator in calatoria fotografica, caut în mod constant noi tehnici, idei inovative și modalitati de a duce arta fotografica la un alt nivel.

Viata este mai incitanta prin vizorul camerei, imi da posibilitatea de a reda extraordinarul din ordinar.

Individualist si cu multa pasiune, munca, dedicare si cu suflet de hipster, voi continua sa documentez oamenii si viata cu toate nuantele ei, colorate sau in tonuri de alb-negru care sunt dincolo de piele.

Dincolo de orice apus se afla sigur un subiect pe care inca nu l-am abordat si asta ma tine in miscare.

“ Meseria mea de fotograf de portret este sa seduc, sa amuz si sa distrez.” | Helmut Newton

| Photographer Life in Photography |

Laurian Photographer

Portrait & LifeStyle

P H O T O G R A P H E R

laurianphotographer.ro

Laurian Photographer este  un business fotografic creat în 2015, este sinonim cu fotografia de portret si lifestyle, evenimente fashion, wedding si fotografia de studio.

Devotamentul pentru fotografie si dorinta de a capta frumusetea si emotiile vietii se reflecta in fiecare shooting realizat de Laurian Photographer. Fiecare fotografie este o poveste, care poate fi citita de-a lungul timpului, ca o calatorie prin spatiu si timp.

Fiecare sedinta photo este vazuta ca o incursiune in lumea propriei imaginatii si ofera posibilitatea de a fauri amintiri care să dureze o viata întreaga.

Fundamentat pe pasiunea pentru arta fotografica, acest business se distinge prin stilul nonconformist si inovativ, care reuseste sa captureze fractiuni de secunda într-un mod iconic.

Fotografia pentru Laurian Photographer, nu este doar un job, este si o modalitate de a reda frumusetea si povestea vietii.

Fotografiile lui sunt despre a fi individualist si a incalca regulile, de a te exprima într-un mod unic, de a fi indraznet si de a-ti asuma riscuri, despre a fi creativ, a depasi granitele si a imbratisa nonconformismul. 

Stilul lui in imagini, se caracterizeaza prin naturalete, simplitate si prin estetica indrazneata si dinamica.

Fotograf pasionat, ii place sa surprinda frumusetea vietii sub toate formele ei si da valoare fotografiilor pictate cu lumina naturala si lumina de studio.

De la clasicele fotografii de portret pana la colaborari cu branduri de renume si personalitati dinTV sau film si cu un portofoliu impresionant, Laurian Photographer este un business fotografic care continua sa se dezvolte si sa se reinventeze, oferind mereu experiente unice.

” Pozele mele sunt ochii mei. Fotografiez ceea ce vad si ceea ce vreau sa vad.” | Mario Testino

” Nu retusez nimic.” | Peter Lindbergh

| Photographer Life in Photography |

Laurian STUDIO

Portrait & LifeStyle

P H O T O G R A P H E R

laurianphotographer.ro

Laurian Studio fondat in 2015, este un studio fotografic, care imbina imagini de portret şi lifestyle, fashion, evenimente cat si fotografia de studio.

Studio-ul se distinge prin abordarea simpla si creativa, reusind sa capteze clipe de poveste si sa creeze imagini simple, dar de mare impact.

Entuziasmul pentru fotografie, cat si atmosfera relaxanta si intima, sunt simtite în fiecare colt al studio-ului, insotita de mirosul de cafea espresso, reusind sa creeaze o experienta unica si personalizata pentru fiecare subiect, traita in timpul shooting-ului in studio.

Laurian Studio se remarca, prin a vedea viata ca o raza de lumina care trebuie explorata in fotografii si incearca sa surprinda clipa în fiecare imagine realizata, printr-un mix controlat de lumina naturala, lumina de flash si lumina continua, studio-ul fiind un veritabil laborator de teste in materie de fotografie. 

In concluzie, Laurian Studio este un studio fotografic inovativ si individual, care ofera o abordare neconventionala si capteaza viata ca o succesiune de cadre, prin lumina si stil eclectic.

“ Lumina face fotografia. Imbratisează lumina ! Admir-o ! Iubeste-o ! Dar mai presus de toate, cunoaste lumina ! Cunoaste-o pentru tot ce meriti si vei cunoaste cheia fotografiei.” | George Eastman

| Photographer Life in Photography |

Copyrighted Image

You cannot copy content of this page